Kookworkshop “Boslust”

Bij deze workshop gaan we samen een 3 gangen menu koken. We doen dit zoveel mogelijk met producten uit het seizoen waarin wij zijn. We beginnen met uitleg over het menu, en een korte uitleg over de keuken. We verdelen de groep in drie: één groep maakt het voorgerecht, één groep het hoofdgerecht en dan nog een groep het dessert. Daarna gaan we aan de slag!

Tijdens de voorbereidingen is er volop tijd en ruimte om over de menubereidingen te praten en eventuele vragen te stellen. Dit duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur. Dan gaan we de gerechten per groep afmaken en dresseren op borden. Daarna gaat de hele groep het klaargemaakte gerecht nuttigen. Zo doen we dat met alle volgende gangen.

De Prijs van kookworkshop “Boslust” kost €29,50 per persoon. (minimaal 6 personen en maximaal 16-18). De workshop is uit te breiden met vooraf een glaasje Prosecco à € 4,50. Bijpassende wijnen bij het menu worden aangeboden op basis van kurkengeld. Dit wil zeggen dat we de inkoopprijs doorbereken en een opslag van € 12,50 per fles. U kunt zelf aangeven welke wijn u wil drinken of wij zoeken voor u bijpassende wijnen. Ter afsluiting is het mogelijk om Koffie en Thee te gebruiken à €1,50 per consumptie.

Interesse in deze workshop?

Vraag offerte aan