Kookworkshop “Alphen”

Bij deze workshop gaan we samen een 4 gangen menu koken. We doen dit met zo veel mogelijk met producten uit het seizoen waarin wij zijn. We beginnen met uitleg over het menu, en een korte uitleg over de keuken. Daarna verdelen we de groep in vieren. Namelijk: één groep maakt het voorgerecht, één groep het tussengerecht, één groep het hoofdgerecht en dan nog een groep het dessert. De groepen gaan de beschreven gerechten bekijken en daarna aan de slag.

Tijdens de voorbereidingen is er volop tijd en ruimte om over de menu -bereidingen te praten en eventuele vragen te stellen. Per gerecht gaat de desbetreffende groep het gerecht afmaken en dresseren op de borden. Daarna gaat de hele groep het gerecht nuttigen. Zo doen we dat met alle volgende gangen.

De Prijs van kookworkshop Boslust vanaf €39,50 per persoon minimaal 6 personen en maximaal 20. De workshop is uit te breiden met vooraf een glaasje Prosecco € 4,50. Bijpassende wijnen bij het menu worden aan geboden op basis van kurkengeld, dit wil zeggen dat we de inkoopprijs doorbereken en een opslag van € 12,50 per fles. U kunt zelf aan geven welke wijn u wil drinken of wij zoeken voor u bijpassende wijnen. Na de maaltijd kunt u Koffie en Thee gebruiken à € 1,50 per consumptie.

Interesse in deze workshop?

Vraag offerte aan