Kookworkshop “Boslust”

Als u voor deze workshop kiest dan gaat u een 3 gangen menu koken. De voorbereidende werkzaamheden voor de maaltijd zullen ongeveer anderhalf tot twee uur duren voordat u kunt gaan eten.
We werken bij dit menu zoveel mogelijk met de producten uit het seizoen waarin wij zijn.
Uiteraard kan er rekening gehouden worden met allergieën.

Workshop Boslust

Kookworkshop “Alphen”

Mocht u voor deze kookworkshop willen kiezen dan gaat u een 4 gangen menu koken. U kookt dan met zoveel mogelijk met producten uit onze moestuin dus uit het seizoen waarin wij zijn. De voorbereidende werkzaamheden zullen ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag nemen voordat u de maaltijd kunt gaan nuttigen. Wilt u dat wij rekening houden met bepaalde allergieën dan kunt u dit aangeven.

Workshop Alphen

Kookworkshop “Brabant”

Deze workshop bestaat uit een drie gangen menu met duurdere ingrediënten. Waarschijnlijk met ingrediënten waar u nog niet eerder mee gewerkt hebt. We werken in dit menu met een thema. Hierbij kunt u denken aan aspergebereidingen of in het najaar aan gerechten met wild. bij deze workshop kunnen we dieper ingaan op de verschillende bereidingswijzen en/of kook- technieken van de producten. Mocht u rekening moeten houden met allergieën dan is dit voor ons bespreekbaar. Voor dit menu zal de voorbereidingstijd tot het eten rond de twee uur in beslag nemen.

Workshop Brabant

Koken Op d’n Boslust

In hun prachtig verbouwde koeienstal tot Kookunit kunnen zij U ontvangen. De Kookunit is zodanig verbouwt dat het van alle gemakken voorzien is. Zij hebben een kookeiland gebouwd met inductie hieraan vast zitten werkbladen, zodat u de tafel kunt overzien en zien en ruiken wat er gebeurd. In de ruimte is het mogelijk om gezellig aan tafel samen te eten.

Neem contact met ons op

Kookworkshops voor kinderen

Weer iets verzinnen voor een kinderfeestje? Denk dan eens aan een kookworkshop voor en met kinderen. Een stukje uitleg in de moestuin over hoe de groenten groeien. Omdat Will ook imker is, is het ook mogelijk om uitleg bij de Bijenvereniging van Alphen te krijgen en daarna iets lekkers te nuttigen op “Boerderij op d’n Boslust”. Maar samen gerechtjes maken is ook een mogelijkheid. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk de Kookworkshops voor kinderen